Skive Garden har i starten af 2019 samlet bestyrelserne for Skive Garden og Skive Gardens Støtteforening.
Selvom Støtteforeningen ikke længere eksisterer i sin oprindelige form, er der stadig masser af muligheder for at støtte Skive Garden både økonomisk såvel som praktisk.
 
Støttepakke 1:
Du kan støtte direkte med kontante beløb på mobilePay: 955367
– Skriv navn og pakke nummer i beskedfelt
 
 
Med Støttepakke 2-4 for du gratis adgang til Skive Gardens egne sommer- og julekoncerter, samt du vil modtage et nyhedsbrev ca. hvert kvartal hvor du vil få mere information hvad der optager Garderne i den nærmeste fremtid.
 
Støttepakke 2:
Enkelt person 50,- kr. pr. år.
 
Støttepakke 3
Husstand 100,- kr. pr. år.
 
Støttepakke 4
Forening/virksomhed 250,- kr. pr. år.
 
 
 
Bliv hjælper ved arrangementer:
Skive Garden skaffer også penge ved forskellige arrangementer. Vi hjælper ved blandt andet festivaller og koncerter og du kan også være med.
I 2019 var vi booket til arrangementer ved Skive Festival, Jyllands ringen, Traktortræk i Brande, Fyrværkerifestival i Viborg og koncerter med Ed Sheeran og Pink.
Hvis du vil hjælpe Skive Garden som frivillig hjælper ved arrangementer, skal du sende en mail til stotskivegarden@gmail.com
I mailen skal vi bruge dit navn og evt. hvilke typer arrangementer der interesserer dig mest.
 
Nye ideer:
Er du interesseret i at støtte Garden på anden vis eller har du nye ideer til en indtjening, er du meget velkommen til at kontakte os på mail stotskivegarden@gmail.com
Vi har valgt at bevare Støtteforeningens facebookside til aktuelle arrangementer. Siden hedder “Støt Skive Garden Frivillige”