Skive Garden har i starten af 2019 samlet bestyrelserne for Skive Garden og Skive Gardens Støtteforening.
Selvom Støtteforeningen ikke længere eksisterer i sin oprindelige form, er der stadig masser af muligheder for at støtte Skive Garden både økonomisk såvel som praktisk.
Skive Garden skaffer penge ved forskellige arrangementer. Vi hjælper ved blandt andet festivaller og koncerter og du kan også være med.
I 2019 er vi foreløbig booket til arrangementer ved Skive Festival, Jyllands ringen, Traktortræk i Brande, Fyrværkerifestival i Viborg og koncerter med Ed Sheeran og Pink.
Hvis du er interesseret i at støtte Skive Garden, kan du tegne et medlemskab. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte vores kasserer Bente Øster Skou på telefon +45 4158 6136 eller e-mail bl.skou@mail.dk.
Er du interesseret i at støtte Garden på anden vis eller har du nye ideer til en indtjening, er du meget velkommen til at kontakte en af Skive Gardens bestyrelsesmedlemmerne eller på mail gardermail@gmail.com
Vi har valgt at bevare Støtteforeningens facebookside til aktuelle arrangementer. Siden hedder Skive Gardens Støtteforening.
 
 
Projektkoordinator Linne Dockweiler koordinerer de enkelte arrangementer.