Torsdag aften 15. juni holder Skive Garden sommerkoncert i foyeren på Skive Theater, hvor alle er meget velkomne.

Aftenen vil byde på en generalprøve på Skive Gardens numre ved det nært forestående DM for Bygarder i Vejen denne sommer samt faneoverrækkelse.

Danmarks-Samfundet har tildelt os en børnefane, der denne aften vil blive overdraget garden af næstformand i Danmarks-Samfundet Viborg/Skive afdeling, Jesper Milling, og 1. viseborgmester Preben Andersen (DF), Skive kommune.

– Vi glæder os meget til at modtage den nye børnefane, da det fremover vil gøre det muligt for de yngre gardere at besidde den fornemme plads som fanebærer.

Datoen for sommerkoncerten er Valdemarsdag, og da det jo er den dag myterne siger, at Dannebrog faldt ned fra himlen, er det jo den helt perfekte dag at modtage en ny fane.

Ved DM for Bygarder i Vejen fra 29. juni til 2. juli stiller Skive Garden op i disciplinerne: Koncert tamburkorps, koncert harmoniorkester, koncert trommekorps og bymarch.

– Harmoniorkester og trommekorps er for os nye discipliner, så spændingen og udfordringerne er ekstra store, og vi glæder os meget og håber, at mange vil komme og opleve vores generalprøve.

Der vil være en lille entre, som dækker kaffe og kage, og der kan købes lotteri i pausen. Indtægten fra dette vil bidrage til at dække omkostninger ved Skive Garsdens deltagelse i DM.

Skulle man have lyst at nyde en øl eller sodavand under koncerten, har Skive Theater lovet at være behjælpelige med dette, så det kan købes i teatrets bar.

– Er du ni år eller ældre, og kunne du tænke dig at blive garder og en del af det fantastiske sammenhold og de mange oplevelser, som musikken byder på, er du altid meget velkommen til at kontakte os, enten ved et af vores arrangementer som dette – eller via vores mail. Vi mangler altid nye gardere, da man aldrig kan blive for mange i et orkester. Sammenhold, musik og glæde gør os alle stærkere, lyder det fra Mette Webber, Skive Gardens Støtteforening.