Garden blev startet den 21. maj 1964 under navnet “Corps Tattoo” med undertitlen Skive Pigegarde.

Det hele startede som en såkaldt Børnehjælpsgarde, men der var stor interesse og et ønske om at oprette en permanent pigegarde. Denne ide blev ført ud I livet I kraft af danselærer Preben Lykke og Frida Christensen.

Der er gennem årene sket en del forandringer med garden. Tidligere var der en twellersgruppe på 8-10 medlemmer, et officerskorps på ligeledes 8-10 piger og 4-6 politiofficerer. I dag tæller garden ca. 40 medlemmer, hvoraf de 30 er i uniform.

Uniformerne har også gennem årene ændret udseende. I 1970 var der behov for nye uniformer og til børnehjælpsdagene samme år fremtrådte garden første gang I de nu kendte uniformer.

På en ekstra ordinær generalforsamling I 1997, blev det vedtaget at optage drenge I garden, og ved denne anledning fik garden navneforandring til Skive Garden “Corps Tattoo”. Den 1. oktober 1997 blev de første drenge optaget I garden og den 4. maj 1999 kunne garden således præsentere de første drenge I uniform.

Garden består I dag af piger og drenge I alderen 9-25 år.

Bestyrelsen består af 7 medlemmer.

Musikundervisningen foretages udelukkende af musikkyndige og meget dygtige lærere.

Det har ingen betydning, om man kan spille på et instrument, når man optages I garden, men det er naturligvis ingen ulempe.